Veelgestelde vragen

Hoe ver van tevoren moet een taart besteld worden?
In ieder taart zit veel tijd, aandacht en liefde. Daarom is het belangrijk dat bestellingen op tijd binnen zijn. Een bruidstaart graag minimaal 6 weken van tevoren bestellen.

Kleinere taarten of cupcakes met minder decoratie kunnen korter van tevoren besteld worden.

Hoe ver van tevoren moet een taart betaald worden?

Uiterlijk 4 weken van te voren vragen wij een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag dient 3 weken voor levering betaald te worden. Dit wordt gebruikt om de speciale ingrediënten die de taart uniek maken, op maat in te kopen. Een taart die niet betaald is, wordt die reden dan ook niet geleverd.

Hoe kan ik een taart bestellen?

Wat u makkelijk vindt! U kunt de taart bestellen via ons bestelformulier, u kunt mailen of u kunt bellen.  Eerst een vrijblijvend gesprek om ieders wensen en mogelijkheden te peilen en direct daarna bestellen? Het kan allemaal!

 Wanneer kunnen we afspreken?

Wanneer het u uitkomt! Langskomen kan iedere werkdag, maar omdat Astrid aan huis werk, kunnen afspraken ook in het weekend of ’s avonds ingepland worden.

Hoe wordt een taart afgeleverd?

Alle taarten van Assie worden in een doos afgeleverd. De taart kan opgehaald of bezorgd worden. Bij bezorging rekenen wij €0,50 per km vanaf De Zilk.

Kan een bestelling geannuleerd worden?

Ja, een bestelling kan geannuleerd worden. Tot 3 weken van tevoren is dit kosteloos. Daarna rekenen wij tot 1 week voor de afgesproken levering 50% van het verschuldigde bedrag i.v.m. inkoop en bereiden van ingrediënten. Hierna kunnen we helaas geen restitutie meer verlenen.

Krijg ik garantie op mijn taart?

Exclusieve en op maat gemaakte taarten met verse, zelfgemaakte en huisbereide ingrediënten? Omdat we iedere taart uniek en met veel liefde maken, kunnen wij deze garantie bij iedere taart bieden. Nadat we de taart bezorgd hebben, dragen we deze verantwoordelijkheid aan u over. Maar als u de taart met net zoveel liefde verzorgt als wij, dan komt het vast helemaal in orde.